DAG 5
Idag var det 3 plusgrader när jag steg opp (otroligt en skillnad på 20 grader sen igår).
Denna fredag känns mest som en sketen tisdag, skulle helst stoppa huvet under täcket och somna om.
Bara att hoppa opp och göra frukost (har börjat äta frukost hemma).
Frukost:
1 hackat ägg 1 liten bit kalvsylta lite majonäs (blanda runt i liten skål)
1 tallrik fil och en mandarin.
När jag kom till jobbet blev det en kopp kaffe och ett päron. Nu kan dan börja.
Storstädning på jobbet med fönsterputs, nu blir det jättefint. Alla glada och nöjda.
Lunch:
Ädelostbiff med Bujurdi, lika gott varje gång.
Middag:
Entrecout stekta champinjoner, sallad med avacado och fetaost (Maken bjuder).
Måste lägga en bild fast jag inte tänkt det
Makens till höger min till vänster (han trodde nog jag var utsvulten det var mycket sallad) SÅ GOTT!
Denna fredag känns mest som en sketen tisdag, skulle helst stoppa huvet under täcket och somna om.
Bara att hoppa opp och göra frukost (har börjat äta frukost hemma).
Frukost:
1 hackat ägg 1 liten bit kalvsylta lite majonäs (blanda runt i liten skål)
1 tallrik fil och en mandarin.
När jag kom till jobbet blev det en kopp kaffe och ett päron. Nu kan dan börja.
Storstädning på jobbet med fönsterputs, nu blir det jättefint. Alla glada och nöjda.
Lunch:
Ädelostbiff med Bujurdi, lika gott varje gång.
Middag:
Entrecout stekta champinjoner, sallad med avacado och fetaost (Maken bjuder).
Måste lägga en bild fast jag inte tänkt det
Makens till höger min till vänster (han trodde nog jag var utsvulten det var mycket sallad) SÅ GOTT!
Kommentarer
Postat av: Vekå
Fy tusan så gott det ser ut! Mmmm. En annan åt rester ler
Postat av: Cornelia
Ser ju jättegott ut.
JAg vill bara säga att jag tycker att du skitduktig! Nu kan inget stoppa oss kära syster :-)
Kram
Postat av: Marcus
Ser duktigt ut!! =) Du kör LCHF va? Det ska jag göra efter nyår.
Trackback