SOVMORGON

Börjar kl.10.00 idag steg ändå upp kl.06.30 (vill gärna känna att jag har mina timmar istället för att sova bort dom).
Drack kaffe med "gubben" suttit lite vid datorn.

cyklat 1 mil idag tog det 32 minuter.

Har bäddat sängen (x i taket) och sitter nu och äter frukost.

Frukost:
1 skål fil med kiwi

Började jobba kl 10.00  gick en promenad med 2 av arbetstagarna, sen tillbaks måste hinna äta innan kursen.

Lunch:
Ugnstekta biffar med tillbehör (se gårdagens middag)

Teckenkurs kl. 11.30-14.00 möte kl. 14.00-15.00 hade sen massage kl.15.00-15.30 idag var det skönt (låsningarna verkar ha släppt) men ni ser vilken stressdag!!

Uppvakta Pontus eftersom det är idag han fyller år (sparade några paket).
Heidi jag och Mikaela var på CE halva priset på rean börjar idag.
klockan 19.00 var det dags att laga middag.

Middag:
Stekt lever med lök till det Keso


DET VAR URGOTT HAR VERKLIGEN LÄNGTAT EFTER LEVER!


Kommentarer
Postat av: Cornelia

Låter mysigt... vill också börja 10 :-)

Kram kram

2009-02-10 @ 16:35:23
URL: http://www.mia-caramia.blogspot.com
Postat av: Tjockisen

Jo det kan man nog kalla det, går på en deff i 7 dagar så jag bara äter ägg (ägg-deff), kände att kroppen inte ville vecka innan så då tänkte jag att jag skulle dra igång kroppen och vikten lite :)

2009-02-11 @ 09:30:45
URL: http://nomoreatjockis.blogg.se/
Postat av: Tjockisen

Har vägt mig lite för att hålla koll men kommer lägga ut det på fredag efter 4 dagars deff och sen nästa fredag då jag blir klar med min deff (efter 11 dagar deff) men jag kan säga nu att jag gått ner över 1 kg på 2 dagar :)

2009-02-11 @ 10:56:48
URL: http://nomoreatjockis.blogg.se/
Postat av: Saphire

Alltså hur smakar lever? Har aldrig vågat prova det...

2009-02-15 @ 22:24:36
URL: http://saphire.blogg.se/ennyborjan
Postat av: mius

Vad du är duktig!! jag hade "nystart" denna måndag IGEN!! min karaktär har defenitivt försvunnit med åldern :(

2009-02-23 @ 19:19:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0